РEПРОМАТЕРИЈАЛИ
 

ОПЛЕМЕНЕТА ИВЕРИЦА ОД KRONOSPAN

Во нашиот магацин располагаме со значителна количина на оплеменета иверица од реномираниот Чешки производител KRONOSPAN, кој во последно време прерасна во вистинки светски лидер во производството на оплеменета иверица. Преку нивната програма Ви нудиме три групи на дезени:

UNI - Декори ДРВО - Декори FANTASIE – ДекориТаблите се со димензија 280x207cm.
Секоја од овие групи содржи голем број на дезени и дебелини, од кои значителен број можете да ги најдете во нашиот магацин.

За повеќе информации распрашајте се во нашата канцеларија.


 
Систем за квалитет
IS0 9001

 
 
Copyright 2008 © Јавор Комерц. Сите права се задржани.