РEПРОМАТЕРИЈАЛИ
 

ДРУГИ РЕПРОМАТЕРИЈАЛИ

Покрај оплеменета иверица во нашиот магацин можете да најдете и:
 • Post-forming ламинатни вратички во повеќе бои и дезени од реномираниот производител ELTOP;

 • Kујнски плотни

 • Медијапан: фурниран или обичен;

 • Лесонити: обичен, бел или штампан во неколку дезени;

 • Шпер плоча во неколку типови и дебелини;

 • Водоотопрна шпер плоча;

 • Панел плочи: фурнирани и обични;

 • Фурнири: буков, храстов . . .

 • Букови плотни од масивно дрво (100 x 60 x 4 cm);

 • И готови производи како: собни, влезни и балконски врати, прозори, столици и тн.

    Доколку постои интерес од Ваша страна за набавка на значителни количини од било кој полупроизвод од областа на дрвната индустрија, како на пример:
 • Медијапан (фурниран или обичен) во сите дебелини, Мелопласт, ултралес   (каширан и обичен), водоотпорна шпер или панел плоча...
нашата фирма ви стои на располагање со сето свое долгогодишно искуство и многубројните деловни партнери во земјава и во странство.

За повеќе информации распрашајте се во нашата канцеларија.


 
Систем за квалитет
IS0 9001

 
 
Copyright 2008 © Јавор Комерц. Сите права се задржани.